Douze G4 Messenger X2, Cargosykkel

Douze G4 Messenger X2, Cargosykkel
kr 61 900

Availability: På lager

Dette er en bestillingsvare med 3-5 ukers leveringstid.

Douze G4 messenger X2 er for den som ønsker en fin og lastesykkel med eksepsjonell kvalitet og 216 liter lagringsplass. Denne er beregnet for «lastesyklisten» som ønsker å ta meg seg verktøy, materialer eller annet som krever større plass enn hva man får plass til i ryggsekken. Denne utgaven kommer med dobbelt batteri som sørger for en rekkevidde på intill 100 km. Denne kan så absolutt eliminere behovet for bil nr 2 og  kanskje bil nr 1. Ikke glem at 58 % av alle turer i norge er kortere enn 5 km. Scroll ned for å lese mer.

- Sykkel trekk for lagring
- Messenger kassen i plastikk kompositt
- Eget trekk for kassen
- Dempegaffel foran for økt komfort og kjøre egenskaper
- Hydrauliske skivebremser
- Max moment 90 Nm
- 1270wh batteri med 17,4 ah

Douze logo

 

Detaljer

Detaljer

 

Douze I Norge

Vi tilbyr nå en av verdens beste cargo sykler. Ble blant annet kåret til den beste cargo sykkelen i 2018 av Cyclingworld som er en anerkjent tysk aktør som tester alle slags sykler. Den nye G4 Range til Douze er en all-in-one cargo. Den er utstyrt med en kraftig krankmotor, frontfjæring og en låsbar boks. Rammen er delt i 2 seksjoner som enkelt kan demonteres for komprimert lagring. Familie Deluxe pakken inneholder det du trenger av ekstra tilbehør. Douze blir håndlaget i Frankrike. Kvaliteten er ekstraordinær. Alle komponenter består av beste kvalitet. Dette er cargo sykkelen for de som ønsker det beste på markedet.

Dobbelt batteri

Douze logo

Denne modellen kommer med dobbelt batteri. Den leverer totalt 1270 wh som gir denne sykkelen lengst rekkevidde på markedet. Det var denne egenskapen som bidro til at det ble kåret til årets cargosykkel av cyclingworld. Et batteri er integrert i rammen og det andre batteriet er satt pent bak ryggen til barnesetene som du ser på bilde. Man kan trygt si at denne gir minst rekkeviddeangst på det norske markedet. 

 

 Douze logo    

Transporter alt

Lagringsenheten gir deg til sammen over 270 liter lagringsplass. G4e ble designet for å gjøre ditt daglige liv enklere.Den rene designen gir sykkelen dynamiske linjer og slanke kurver, som fører til den neste trenden når det gjelder passiv sikkerhet.Konstruert rundt to hoved skjell, er den formet med et resirkulerbart anti-låsebremsesystem. En aluminiums struktur som ligger inne gir det stivhet, og effektivt beskytter barna i tilfelle fall.G4 har et stort lagringsområde på 270 liter som kan låses for å sikre innholdet effektivt. Takket være det innovative lokk og delvis åpning, er det ikke nødvendig å velge mellom å transportere barna og ha et helt lukket rom: begge er mulige i en tur. Nøkkelen tillater at innholdet blir sikkert låst.G4-rommet leveres med et mykt vanntett deksel.

            Douze logo

Motor system og elektrisk Platform

Brose systemet er ikke kjent på det norske markedet ennå, men de har tatt det europeiske og internasjonale markedet med storm grunnet sin tyske kvalitets standard. Det store industriselskapet. Brose har i mange år utviklet elektriske motorer til sykler. I dag er det en stor aktør i denne sektoren, og deres motors BROSE DRIVE ble skapt ut av dedikert utvikling og presisjonsutstyr. En av de viktigste egenskapene som tilbys er et av det mest avanserte assistanse konfigurasjonen på markedet, et kriterium som er svært viktig for cargo sykler fordi det sørger for maksimal kraft fra motoren. Motoren er veldig stille, takket være drivstoffbelte, og gir kraftig hjelp i forhold til innsatsen til syklisten, opptil 25 km / t og uten motstand. Et nytt system ble spesielt utviklet i samarbeid med Brose og Douze cargo sykler. Det kompakte designet til BROSE-motoren muliggjør optimal integrasjon med rammen og betydelig vekt reduksjon. Motoren er satt sammen i BROSE fabrikkene i Berlin, stolt stemplet MADE IN GERMANY.

Douze logo

Batteriet bruker den nye teknologien Li-ion Graphene for økt energikapasitet. G4 er laget for å huse et ekstra batteri som gir den en total kapasitet på 1270 watt. (2 x 635 Wh). Dette utstyret gir G4 Modellene fra Brose lengst rekkevidde på markedet. 

 Douze logo              

Dempegaffel

G4 modellen er utstyrt med en dempegaffel som øker kjørekomforten og tryggheten betydelig. Ikke bare fjærer den i ugjevnt terreng, men den tar vare på sykkelen, sykkelens passasjerer også reduserer den sannsynligheten for å punktyere samt at den gir bedre grep i svingene. Det er svært få 2 hjulede cargosykler med dempegaffel på markedet. Dempegaffelen gjør sykkelen til en drøm å sykle på sammen med alle de andre gode kvalitetene.

Douze logo

 

*Sykkelen blir utlevert som anvist eller etter avtale. Betaling blir trukket forskuddsvis ved bestilling. Spørsmål rettes til hello@birk.no
Vi tar forbehold om avvik i bilde og spesifikasjon*

Spesifikasjon

                                              EL SYSTEM

Motor Børsteløs motor 36V fra Brose, made in germany
Nominell effekt 250W
Max Torque 90 Nm
Sensorer torque, speed, Thermal and electrical protection
Motor vekt 3.4 kg
Display Kompakt Display
Antall assistanse nivåer 4 nivåer med assistanse
Display egenskaper knapper med toggle assistance + / -
Display egenskaper On/Off knapp på lys
Display egenskaper Batteri nivå indikator
Display egenskaper godt synlig display
Display egenskaper blått baklys
Batteri x2 36V / 17.5 Ah / 635Wh

                                     

                                        RAMME OG DEMPERE
RAMME TRAVELLER / MESSENGER Alu 7005
FARGE Matte black / powder coated
DEMPER Reenforced suspension – clearance 80mm – Axle QR 9 mm
                                     HJUL, BREMSER OG STYRE
BAK NAV 135 mm – 36H – Axe 10 mm – Black
FRONT NAV 100 mm – 36H – Axe QR 9 mm
FELGER 20″ X 2.125+ 26″ X 2.125- 36H – Alu Double walled, black
DEKK SCHWALBE BIG BEN 2.15
BREMSER TEKTRO TKD65 AV-AR hydraulic – Disc 180 mm
SKJERMER Acier 70 mm- powder coated
BAK HJUL 26″ + Disc brakes
STYRE SYSTEM 2*2 cables
STYRELAGER 1″ 1/8 Semi integrated
                                                KOMPONENTER
HENGER MESSENGER : Sport – TRAVELLER : Moustache
STEM 60mm – D1: 28.6 – D2: 31.8
HÅNDTAK Ergonomique
SETE MESSENGER : Sport – TRAVELLER : Confort
SETEPINNE 400mm (H.sol 82-115cm)
SETEKLEMME Fixed
PEDALER Standard black aluminum
                                                   DRIVVERK
GIRSYSTEM SRAM XSerie 9 speed exterior derailleur (11-36)
KJEDE TAYA E-NOVE 1/2″ x 5/64″
                                                         LYS
FRONT LYKT B&M Lumotec EYC – 50 Lux
BAK LYKT B&M Secula plus

Vi anbefaler