Edge 510 Performance Bundle

Flere visninger

Edge 510 Performance Bundle
Flytt grensene dine med Edge
Edge 510-enheten med berøringsskjerm er utformet for syklister med konkurranseinstinkt som vil ha de mest nøyaktige og omfattende dataene for sykkelturen.
Detaljer

Detaljer

Den gir deg trådløse funksjoner¹ via smarttelefonen, inkludert sporing i sanntid, værvarsling og deling i sosiale nettverk. Uansett om du trener, konkurrerer eller reiser, lagrer Edge 510-enheten detaljer fra turen som du kan se gjennom senere på et kart på Garmin Connect™. 510-enheten er kompatibel med GPS- og GLONASS-satellitter, noe som gir deg raskere og bedre signallås og gjør at den passer perfekt til de mest utfordrene forholdene, som tett skog og krevende terreng.
Spor hver eneste detalj
510-enheten registrerer avstand, hastighetsmålinger, stigning/fall, helling og mye mer. Ta treningen til nye høyder med ANT+™-kompatible sensorer som måler puls², hastighet/pedalfrekvens² og kraft³. Med funksjonen for aktivitetsprofiler kan du tilpasse datafelter og enhetsinnstillinger basert på sykkelaktivitet, som trening eller konkurranse. Du bytter profil ved å skyve fingeren over berøringsskjermen. Enheten konfigureres til å vise dataene du trenger for den turen. Når du fullfører en tur, viser 510-enheten eventuelle nye personlige rekorder du har oppnådd, for eksempel lengste distanse, høyeste stigning og mye mer.
Koble til
Edge 510-enheten gir deg en rekke trådløse funksjoner når den er koblet til en smarttelefon (Apple® eller Android™) og mobilprogrammet Garmin Connect™. Dette gjør at du kan få omfattende, nøyaktig data fra en dedikert enhet samtidig som du sparer batteriet på telefonen. Edge lagrer dataene og sender dem til telefonen ved hjelp av en Bluetooth®-tilkobling. Hold kontakten og del alle detaljene fra turen med venner, familie og kontakter i sosiale medier. Du kan publisere en oppdatering rett etter turen eller konkurransen med detaljer om aktiviteten du har fullført. Du kan opprette innleggene via smarttelefonen som allerede har alle turdataene – takket være samspillet med mobilversjonen av Garmin Connect.
Sporing i sanntid
Med funksjonen for sporing i sanntid kan venner og familie følge konkurransene og treningsaktivitetene dine i sanntid. Du kan invitere følgere med e-post eller sosiale medier, slik at de kan følge sanntidsdataene dine på en sporingsside for Garmin Connect. Når de mottar e-postinvitasjonen din, kan de klikke på en kobling for å følge deg og se statistikken og posisjonen din på kartet.
Vær
Få værforhold, -meldinger, og -varsler i sanntid direkte på Edge 510-enheten når den er koblet til smarttelefonen og mobilversjonen av Garmin Connect. Denne funksjonen er nyttig på lengre turer og gjør at smarttelefonen får ligge trygt og tørt samtidig som du har værdataene du trenger ved fingertuppene.
Trådløse dataoverføringer
Nå kan du lagre, dele og analysere hver eneste detalj fra turen din på et øyeblikk. Med mobilprogrammet Garmin Connect kan du laste opp fullførte aktiviteter trådløst fra enheten umiddelbart etter at du har registrert en aktivitet. Du velger om aktivitetene lastes opp manuelt eller automatisk. Når du har publisert turen på Garmin Connect, kan kontaktene dine se innlegget. Du kan også søke etter løyper og treningsøkter 4 som du har lagret i Garmin Connect, laste dem ned til smarttelefonen og sende dem direkte til Edge 510-enheten trådløst. Bruk løypene og Virtual Partner®-funksjonene på Edge-enheten til å konkurrere mot tidligere aktiviteter i sanntid.
Spesialutformet sykkelcomputer
Edge 510-enheten er robust, vanntett og har opptil 20 timers batterilevetid. Berøringsskjermen er enkel å bruke, selv med hansker på hendene og når det er vått. Monteringsalternativene inkluderer en ny frontbrakett² for oppreist posisjonering og en standard brakett med kvart omdreining. Det følger også med en festesnor slik at enheten ikke blir borte hvis det skjer et uhell.
¹Når den er koblet sammen med en kompatibel Android- eller Apple-enhet.
²Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
³Når den er koblet sammen med en ANT+-kraftmåler.
4I fremtidige utgaver av mobilversjonen av Garmin Connect kan du utforske og laste ned løyper og treningsøkter fra andre Garmin Connect-brukere.