Edge 810 Bundle Navigation GPS

Flere visninger

Edge 810 Bundle Navigation GPS
Flytt grensene dine med Edge
Edge 810-enheten med berøringsskjerm er spesielt utformet for syklister som vil ha alt – navigasjon og avanserte treningsfunksjoner i én enhet.
Detaljer

Detaljer

Den gir deg trådløse funksjoner¹ via smarttelefonen, inkludert sporing i sanntid, deling i sosiale nettverk og værvarsling. 810-enheten er kompatibel med detaljerte gatekart eller topografiske kart (tilleggsutstyr) slik at den kan veilede deg gjennom reiser, pendling eller langvarige aktiviteter der du kanskje trenger kart og navigasjon på reisen. Siden Edge 810-enheten er GPS-aktivert gir den deg nøyaktige data- og navigasjonsmuligheter for hele verden.
Spor hver eneste detalj
I tillegg til kartfunksjonene kan Edge 810-enheten blant annet registrere avstand, hastighetsmålinger, stigning/fall og helling. Den er også kompatibel med ANT+™-sensorer som kan måle puls², hastighet/pedalfrekvens² og kraft³. Med funksjonen for aktivitetsprofiler kan du tilpasse datafelter og enhetsinnstillinger basert på sykkelaktivitet, som sykling på vei, i fjellet eller sykkelritt. Du bytter profil ved å skyve fingeren over berøringsskjermen. Enheten konfigureres til å vise dataene du trenger for den turen.
Koble til
Edge 810-enheten gir deg en rekke trådløse funksjoner når den er koblet til en smarttelefon (Apple® eller Android™) og mobilprogrammet Garmin Connect™. Dette gjør at du kan få omfattende, nøyaktig data fra en dedikert enhet samtidig som du sparer batteriet på telefonen. Edge lagrer dataene og sender dem til telefonen ved hjelp av en Bluetooth®-tilkobling. Hold kontakten og del alle detaljene fra turen med venner, familie og kontakter i sosiale medier. Du kan publisere en oppdatering rett etter turen eller konkurransen med detaljer om aktiviteten du har fullført. Du kan opprette innleggene via smarttelefonen som allerede har alle turdataene – takket være grensesnittet på mobilversjonen av Garmin Connect.
Sporing i sanntid
Med funksjonen for sporing i sanntid kan venner og familie følge konkurransene og treningsaktivitetene dine i sanntid. Du kan invitere følgere med e-post eller sosiale medier, slik at de kan følge sanntidsdataene dine på en sporingsside for Garmin Connect. Når de mottar e-postinvitasjonen din, kan de klikke på en kobling for å følge deg og se statistikken og posisjonen din på kartet.
Vær
Få værforhold, -meldinger og -varsler i sanntid direkte på Edge 810-enheten når den er koblet sammen med en smarttelefon og mobilapplikasjonen for Garmin Connect. Denne funksjonen er nyttig på lengre turer og gjør at du kan holde smarttelefonen trygg og tørr, mens du har værdataene du trenger ved fingertuppene.
Trådløse dataoverføringer
Nå kan du lagre, dele og analysere hver eneste detalj fra turen din på et øyeblikk. Mobilapplikasjonen for Garmin Connect gjør at fullførte aktiviteter kan lastes opp trådløst fra enheten så snart du har registrert en aktivitet. Du velger om aktivitetene lastes opp manuelt eller automatisk. Når du har publisert turen i Garmin Connect, kan kontaktene dine se innlegget. Du kan også søke etter løyper og treningsøkter du har gjort tidligere4 som er lagret på Garmin Connect, laste dem ned på smarttelefonen og sende den direkte til Edge 810-enheten trådløst. Deretter kan du navigere til starten av løypen og bruke Virtual Partner®-funksjonen på Edge-enheten til å konkurrere mot tidligere aktiviteter i sanntid.
Spesialutformet sykkelcomputer
Det finnes ingen bedre sykkelcomputer til å veilede deg dit du skal. Edge 810-enheten er robust, vanntett og har opptil 17 timers batterilevetid. Berøringsskjermen er enkel å bruke, selv med hansker på hendene og når det er vått. Monteringsalternativene inkluderer en ny frontbrakett² for oppreist posisjonering og en standard brakett med kvart omdreining.
¹Når den er koblet sammen med en kompatibel Android- eller Apple-enhet.
²Følger med enkelte modeller, selges separat for andre.
³Når den er koblet sammen med en ANT+-kraftmåler.
4I fremtidige utgaver av Garmin Connect Mobile kan du utforske og laste ned løyper og treningsøkter fra andre Garmin Connect-brukere