fenix 3, sapphire GPS klokke

Flere visninger

fenix 3, sapphire GPS klokke
fenix 3, sapphire GPS klokke
Detaljer

Detaljer

Ren ytelse med stilren design

  • EXO™-antenne i rustfritt stål med GPS/GLONASS-satellittmottaker for rask og nøyaktig satellittilkobling
  • 1,2-tommers Chroma™-fargeskjerm som er lesbar i sollys og har en ripebestandig kuppelformet safirlinse
  • Støtte for en rekke idretter med egne brukerprofiler som terrengløping, turgåing, skigåing med mer
  • Avanserte treningsfunksjoner, inkludert kondisjonsberegning og restitusjonsrådgiver i tillegg til klassiske Garmin-navigasjonsfunksjoner som TracBack¹
  • Smarte funksjoner som smartvarsler og Connect IQ™-appstøtte for ytterligere tilpasning
 
 
Med fēnix® 3 kombineres ren ytelse med en stilren design. fēnix® 3 er både en toppmoderne sportsklokke og et symbol på en aktiv livsstil i hverdagen – du trenger ikke lenger å velge. Fēnix 3 er fullpakket med funksjoner for multisporttrening, terrengløp og navigasjon. Den har en tøff, sporty design og er laget av materialer i høy kvalitet.

 Når du tar løpingen på alvor

fēnix 3 er fullpakket med nyskapende treningsfunksjoner fra Garmin. Når den brukes med en pulsmåler (inkludert i kondisjonspakken), kan du få statistikk om formen og prestasjonsevnen din. Den første er kondisjonsberegningen, som gir deg en beregning av den faktiske prestasjonsevnen din, basert på prestasjonen din og pulsdata. fēnix 3 kan til og med gjøre en forhåndsberegning av løpstiden din basert på verdiene fra kondisjonsberegningen.

Når treningen er ferdig, forteller nedtrappingsrådgiveren deg hvor mye tid du trenger for å restituere etter den forrige aktiviteten din¹. Blant de andre treningsmålingene finner du restitusjonsrådgiveren, med en restitusjonstidtaker og restitusjonssjekk, i tillegg til løpsberegning, som beregner den ideelle sluttiden din basert på gjeldende maksimumstall for kondisjon. Alle disse funksjonene har som mål å hjelpe deg med å trene og prestere på høyest mulig nivå.

fēnix 3 tar også i bruk avanserte tilbakemeldinger fra sensorer om løpingen din, slik at du får flere avanserte løpemålinger. Når fēnix 3 brukes med HRM-Run-sensoren¹ (inkludert i kondisjonspakken), rapporterer den kadens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt, også kjent som løpsdynamikk. Disse målingene viser hvor effektivt du løper, og du kan bruke dem til å forbedre prestasjonene over tid.

fēnix 3-frekevns

Løp vertikalt

fēnix 3 har en dedikert terrengprofil for å oppfylle behovene til terrengløpere. Nye funksjoner inkluderer den automatiske bryteren for bytte til presentasjon av viktige data under løping på flatt underlag kontra løping i bratte stigninger, for eksempel data om ytelse under stigninger og vertikal hastighet. For Ultra Trail-løpere sørger fēnix 3 for ekstra batterilevetid i UltraTrac-modus og muligheten til å kjøre klokken med ekstern strømforsyning for større utfordringer.

Vær aktiv i flere idrettsgrener

fēnix 3-aktivitetsliste

fēnix 3 er ikke bare ment for løping. Spesielle funksjonssett støtter også sykling, svømming, triatlon, innendørs trening og skisport. fēnix 3 har lånt funksjoner fra Garmin Swim™ og sporer distanse, tempo, svømmetak med mer. Du gir ganske enkelt fēnix 3 størrelsen på bassenget du svømmer i, og starter treningsøkten. Modusen Ski/brett gir deg rask tilgang til hastighet, distanse, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller (med Auto Pause for heiskøen) med mer. Du kan til og med bruke fēnix 3 som en hanskevennlig fjernkontroll for VIRB®-actionkameraene via ANT+®.

Naviger på turen

fēnix 3 tilbyr omfattende navigasjons- og sporingsfunksjoner som viser deg vei både på og utenfor stien. fēnix 3 oppretter en GPS-sporlogg ved å legge igjen et spor med "brødsmuler" når du beveger deg, og TracBack hjelper deg med å navigere tilbake til startposisjonen hvis du går deg vill. Du kan også markere steder som start-/sluttsted, løypekontrollpunkt eller en campingplass, et kjøretøy eller andre interessepunkter.

Med fēnix 3 kan du opprette og følge løyper eller merke opptil 1000 posisjoner og navigere til dem. Planlegg turer og del eventyr med venner og familie ved hjelp av Garmins gratis planleggingsverktøy BaseCamp™ på datamaskinen. fēnix 3 er utstyrt med både ANT+ og Bluetooth®3 Smart-funksjoner for trådløs deling av steder, ruter og geocacher.

fēnix 3 er utstyrt med både ANT+ og Bluetooth®³ Smart-funksjoner for trådløs deling av steder, ruter og geocacher.

Mer enn bare høydemåler, barometer og kompass

fēnix 3-høydemåler

fēnix 3 er utstyrt med en barometrisk høydemåler og et elektronisk kompass med tre akser. Enheten kalibrerer disse sensorene automatisk ved hjelp av GPS-mottakeren for å gi så nøyaktig informasjon som mulig.

Den innebygde høydemåleren gir høydedata, slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Hvis du vil ha nøyaktige temperaturmålinger fra klokken, må du parkoble fēnix 3 med vår eksterne tempe™-temperatursensor.

fēnix 3 kalibrerer automatisk ABC-sensorene ved bruk av GPS-mottaker og angir også tiden basert på lokalisering. Parkoble klokken med den eksterne temperatursensoren tempe™ for ekstremt nøyaktig temperaturmåling.

Tilpassede apper og urskiver

Tilpass fēnix 3 med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ-butikk. Du kan tilpasse urskiven, legge til datafelt og laste ned apper og kontrollprogrammer som gir informasjon på en oversiktlig måte.

Hold kontakten

fēnix 3-varsler

fēnix 3 er en veldig smart klokke og holder deg i kontakt med resten av verden – enten det er via en smarttelefon for å motta smartvarsler direkte på klokken², eller via Wi-Fi-nettverket for sømløs automatisk opplasting av aktiviteter til Garmin Connect™. Hvis du vil, kan fēnix 3 holde familie og venner informert om hvor du er med LiveTrack².

Få enda mer informasjon fra fēnix 3 ved å kombinere den med en av de mange valgfrie Garmin ANT+-sensorene som Vector® for sykkelkraft, tempe™ for temperatur, HRM-Run for løpsdynamikk og mye mer.