ABUS Foldelås 6500 Bordo Granit

Flere visninger

ABUS Foldelås 6500 Bordo Granit

Abus Bordo Granit låsen i ny, forbedret utgave . 5,5mm kraftige ledd med 2-komponent silikon coating som er skånsom mot lakken på sykkelen. Inkl. veske til montering på rammen.

Detaljer

Detaljer

Code Card X-Plus - Gjør det enkelt og sikkert å bestille ekstra nøkler. Code Card X-Plus - Gjør det enkelt og sikkert å bestille ekstra nøkler. Enkel og fleksibel å bruke. Enkel og fleksibel å bruke.
Testet mot angrep med is-spray. Testet mot angrep med is-spray. Nøkkel med innebygd LED-lys. Nøkkel med innebygd LED-lys.
Mulighet for å få 2 eller flere låser med samme nøkkel. Mulighet for å få 2 eller flere låser med samme nøkkel. Godkjent sykkellås. Testet av Varefakta. Godkjent sykkellås. Testet av Varefakta.
Veske til forvaring av låsen medfølger. Veske til forvaring av låsen medfølger. Level 15 Maximum Level 15 Maximum

 

ABUS er markedsleder på sykkellåser. Vi har toppmodellene slik at den fine elsykkelen din skal være best mulig beskyttet.

Bordo 6000 DK er 85 cm lang, vekt 1580 gram, farge svart. Låsen leveres med et etui som enkelt festes på ramma med to borrelåsremmer. Denne låsen har det imponerende sikkerhetsnivået 15 hos ABUS. Virkelig noe å bryne seg på for en sykkeltyv, erfaringsmessig må de fleste gi tapt. Har du kjøpt deg en flott elsykkel, er det verdt å investere 5% av kjøpesummen i en super lås.

Bordo GRANIT X Plus 6500 består av ledd med 5,5 mm tykke plater av herdet stål, som er naglet sammen. ABUS Link-Protection-Shield gir ekstra beskyttelse mot kutting av platene. Myk to-komponent lakk og silikon er brukt for å begrense slitasjen på sykkelen. Sammenslått tar låsen minimal plass, og den brettes enkelt ut for å låse rundt stolper, sykkelstativ o.l.

Her er det brukt ABUS X Plus låssylinder for ekstremt høy beskyttelse mot at den kan dirkes opp. To nøkler følger med låsen, hvorav en er med LED-lys. ABUS kodekort for erstatningsnøkkel eller bestilling av ekstra. Det er mulig å bestille flere låser med samme nøkkelkode.

Låsen inngår i ABUS kompensasjonsprogram. Du får utbetalt 1000 kr fra ABUS om elsykkelen din, til tross for den flotte låsen, skulle bli stjålet. Les mer her om betingelsene.

Her er en presentasjonsvideo av denne låsen.