Forerunner 735XT

Flere visninger

Forerunner 735XT

Avansert treningsklokke med restitusjonsrådgiver

Detaljer

Detaljer


Avansert multisportsklokke med GPS og Garmin Elevate™-pulsmålingsteknologi på håndleddet

  • Måler pulsen på håndleddet
  • Gir avansert sykle-, svømme7- og løpsdynamikk1 for registrering av tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall og mye mer
  • Tilbyr kondisjonsberegning, melkesyreterskel2, løpsberegning og restitusjonsrådgiver
  • Trådløse funksjoner3: smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid og annet
  • Tilpass med gratis urskiver, apper og annet fra Connect IQ™

Forerunner 735XT steps screen

Du presterer - Forerunner® 735XT gir motivasjon og viser resultat

Prester bedre med Forerunner® 735XT. Denne GPS-multisportsklokken er for utøvere som ønsker detaljerte data mens de trener og konkurrerer. Takket være en mindre design og en komfortabel rem, er 735XT den perfekte klokken til bruk både under treningsøkter og til hverdags. Den fungerer også som en aktivitetsmåler og registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Motta dataene du trenger for å sette nye rekorder.

 

Løping, svømming, sykling, triatlon

Rutinen din er alt annet enn rutine. Forerunner 735XT gjør det enkelt å endre ting takket være innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer og styrketrening. Den automatiske multisportfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når du kombinerer to ulike treningsformer i én økt, og for duatlon- og triatlon-utøvere. 735XT-enheten er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og til med svømming i basseng. Opprett egendefinerte treningsøkter, eller last ned gratis fra Garmin Connect.

 

wrist based HR

Pulsmåling på
håndleddet

Forerunner 735XT er vår første multisportsklokke med Elevate™-pulsmålingsteknologi for pulsmåling på håndleddet. Du trenger ikke ha på deg en bryststropp for å se viktig informasjon – se pulssone og slag i minuttet i sanntid på en fargerik måler.

train your heart out

Tilleggsinformasjon i kombinasjon med pulsbelte

Her er noen av de avanserte målingene du får tilgang til ved bruk i kombinasjon med pulsbelte:

 
  • Løpsdynamikk¹ som tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall og annet
  • Kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning og restitusjonsrådgiver
  • Undervannpuls for svømming4

 

Forerunner 735XT with Strava Suffer Score

Hev standarden for alle løpe- og sykkelturer med Strava-segmenter i sanntid

Forerunner 735XT er den første løpeklokken som er kompatibel med Strava-segmenter i sanntid, og den inkluderer et 60 dagers gratis prøveabonnement på Strava Premium. Med dette medlemskapet synkroniseres Strava-løpesegmenter og -sykkelsegmenter som du har gitt stjerner, automatisk med 735XT-enheten, slik at du får tilbakemelding i sanntid under aktiviteten. Du kan også motta varsler om start og slutt på segmenter, vise rangeringer på ledertavlen og se hvordan den nåværende innsatsen din ligger an sammenlignet med den personlige rekorden din. I tillegg får du tilgang til en annen flott funksjon etter treningsøkten, Strava Suffer Score. Den analyserer pulsen og rangerer den totale innsatsen din under treningsøkten, slik at du kan se om du slo gårsdagens rekord og hvor hardt du presset deg selv under treningsøkten.

 

Trådløs tilkobling

Smartvarsler3, automatiske opplastinger til Garmin Connect3 og sporing i sanntid gjør 735XT til den ultimate smartklokken for idrettsutøvere. Legg telefonen vekk når du drar ut på en lang sykkel- eller løpetur, og motta alle varsler på håndleddet slik at du kan bestemme deg for om du vil svare eller fortsette å trene. Du kan til og med tilpasse enheten din med gratis urskiver, apper og datafelter fra Connect IQ™.

LiveTrack

LiveTrack gjør det mulig for familie og venner å spore posisjonen din i sanntid mens du sykler, og nå har den blitt enda enklere å bruke. Ved å aktivere automatisk start kan du fokusere mer på sykkelturen og mindre på teknologien. LiveTrack registrerer automatisk at du begynner å sykle, noe som betyr at du ikke trenger å strekke deg etter telefonen din lenger. Automatisk start er også kompatibel med nye Strava Beacon. Dette gir Strava Premium-abonnenter muligheten til å få glede av den samme funksjonen. Nå kan både du og de du er glad i, føle seg trygge mens du er ute og sykler.

La urskiven fortelle hvem du er

Last ned Garmin Face It™-appen uten ekstra kostnad for å tilpasse enheten med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven, slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

 

apps and notifications screens

Lagre prestasjonene dine

Få mer ut av kilometerne du legger ned ved hjelp av Garmin Connect – hvor du kan lagre, planlegge og dele aktivitetene dine helt gratis. Sett en ny personlig rekord – vi holder oversikt for deg, slik at du kan finne alle prestasjonene dine på ett sted. Få digitale Insights5 som er tilpasset statistikker og vaner, for eksempel hint om å bevege deg og sunne tips. Ta kontakt med andre brukere for å utfordre og konkurrere. Tilgjengelig på stasjonære PC-er og kompatible mobilenheter.

Tilbehør

Akkurat som deg, holder Forerunner 735XT det gående hele dagen. Klokken hjelper deg med restitusjonen takket være aktivitetsmåling hele døgnet6 som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Den er også kompatibel med Varia™-serien med sykkelprodukter, inkludert sykkelradarsykkellys og Varia Vision™ in-sight display.

 

At a Glance

¹Når den brukes sammen med HRM-Run™- eller HRM-Tri™-måleren (følger med noen modeller, selges separat for andre).
²Når den brukes sammen med pulsbelte.
³Når den er parkoblet med en kompatibel telefon.
4Når den brukes sammen med HRM-Swim™- eller HRM-Tri-måleren (følger med noen modeller, selges separat for andre).
5Tilgjengelig for Garmin Connect-kunder som bruker aktivitetsmålingsfunksjoner.
6Nøyaktighet for aktivitetsmåler.
7Svømmefunksjonene er utviklet for å fungere med de fire svømmedisiplinene som brukes i konkurranse. Funksjonen for loggføring av øvelser kan brukes for andre svømmestiler.