Garmin Edge 200

Flere visninger

Garmin Edge 200
Brukervennlig sykkelcomputer med GPS
Registrerer tid, avstand, hastighet og GPS-posisjon
Utfordre dine egne eller andres rekorder
Ideell for trening, hverdagsturer eller ritt
Blås nytt liv i hver tur med Edge 200
Ingen set-up – Slå på, trykk start, avsted
Hastighet, distanse, tid, høydeinformasjon, kaloriforbrenning
Back-to-Start funksjon – finn tilbake til startpunkt
Lagrer opp til 130 timers treningshistorikk
Virtual Partner® / Auto Pause® / Auto Lap® / Auto Scroll / Alarm-funksjon
Kompatibel med Garmin Connect™
Blås nytt liv i hver tur med Edge 200.
Detaljer

Detaljer

Denne GPS-aktiverte sykkelcomputeren registrerer tid, hastighet, posisjon og kaloriforbrenning. Edge 200-enheten er ideell for trening, hverdagsturer, ritt eller andre eventyr du vil gjenoppleve senere på Garmin Connect™ – vårt gratis webområde for dataanalyse, kartlegging og deling.
Enkel å bruke
Vi vet at du har lyst til å komme deg ut og nyte sykkelturen uten å måtte pusle med utstyr og elektronikk, og derfor har vi gjort Edge 200 svært enkel å bruke. Ingen konfigurering er nødvendig – bare sett den inn i den medfølgende sykkelbraketten, så er du klar til å rulle av gårde. Du kan til og med bruke den på flere sykler.
GPS-aktivert
Edge 200 har en høysensitiv GPS-mottaker med HotFix®-satellittberegning, slik at posisjonen beregnes raskere. Dette betyr at den finner satellitter raskt når du slår den på utendørs, slik at du kan komme i gang med sykkelturen. Den varsler deg også når du er i bevegelse uten at tidtakeren går. Edge 200-enheten har en Auto Pause-funksjon som gjør at tidtakeren stopper når du ikke er i bevegelse og starter igjen når du begynner å trille. Du kan også angi varsler for avstand, tid eller kalorier, slik at det blir enklere og morsommere å oppnå målene du har satt deg.
Hvor langt og hvor raskt
Enten du sykler for moro skyld, for å komme i form eller fordi du liker å konkurrere, er det gøy å se hvor langt og hvor raskt du har syklet. Med disse dataene lett tilgjengelig får du motivasjon og inspirasjon til å holde det gående. Edge 200-enheten lagrer opptil 130 timer med turdata og sorterer aktivitetene dine, slik at du raskt kan finne frem til den raskeste, lengste eller nyeste turen.
Få en utfordring
Med Edge 200-enhetens løypefunksjon kan du blåse nytt liv i gamle turer ved å utfordre tidene dine på tidligere turer. En digital syklist viser hastigheten din i forhold til tidligere resultater samt en indikasjon på hvor langt foran eller bak du ligger. Du kan også laste ned turer fra andre Garmin Connect-brukere og få virtuell konkurranse.
Garmin Connect
Bli med i et verdensomspennende nettverk av syklister og friluftsmennesker på Garmin Connect. Når du er ferdig med sykkelturen, kan du laste den opp på webområdet for å se på kartet hvor du har syklet, analysere turen, dele den med andre og vise mer informasjon, for eksempel høyde. Bruk Garmin Connects nye Course Creator-funksjon til å planlegge nye turer eller konvertere en tidligere aktivitet til en løype.