Hyper U Skisko

Flere visninger

Hyper U Skisko

* Påkrevde felt

kr 1 999
Delbetaling
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris

Effektiv rente

Hyper U har det som kreves for suksess i både fristil, klassisk eller skiathlon. Skiskoen har en myk såle til klassisk skigåing, samtidig som ankelstøtten gir stabilitet til skøyting og skiathlon, uten at det går på bekostning av egenskapene.

Detaljer

Detaljer

Hyper U Skisko

 Hyper U har det som kreves for suksess i både fristil, klassisk eller skiathlon. Lavere ankelstøtte og R3 yttersåle gjør RPU til en enestående kombistøvel. Skiskoen har en myk såle til klassisk skigåing, samtidig som ankelstøtten gir stabilitet til skøyting og skiathlon, uten at det går på bekostning av egenskapene.
 
Spesifikasjon

MEM BRAIN® SOFTSHELL CONSTRUCTION

I Madshus skisko brukes MemBrain® softshell og en hybrid konstruksjon. Dette gjør at skiskoen former seg godt rundt foten, er slitesterke, vanntette, pustende og varme.
MemBrain® Softshell Construction Technology

REVO WRAP™

RevoWrap™ konstruksjon omslutter foten fra hæl til tå og tilbake, fra med bare ett materiale, nede fra sålen og opp til lissehullene, uten sømmer og skjøter. Dette gir mindre materialbruk totalt, og gjør skoen lettere og mer bevegelig samtidig som den fortsatt sørger for støtte der du trenger det mest. Sømløs overgang mellom overdel og underdel/såle holder foten trygt på plass, gir bedre kontroll og mer effektiv kraftoverføring.
RevoWrap™  Technology

PVC FREE

Madshus tar ansvar for miljøet. Derfor har Madshus introdusert de mest tilpasningsdyktige og pustende skiskoene - helt uten PVC. Vi lever av snø og vinter, og vil gjøre vårt for å redusere den globale oppvarmingen og miljøet.
PVC-Free Technology