Vinterlagring

Flere visninger

Vinterlagring
kr 599

Availability: På lager

Delbetaling
Finansiering er ikke tillatt for beløp under kr 1990.

Nå er tiden inne for å vinterlagre sykkelen din trygt og varmt. I tillegg til at du slipper å ha sykkelen stående ute eller i boden gjennom vinteren så kan du ta nødvendig service i løpet av perioden og slipper servicekø og stress til våren.

Vi gjør sykkelen din klar og du kan se frem til en ny sykkelsesong. Du bestemmer om du ønsker å ta service kombinert med lagringen. Dette avtales ved levering. Om service er nødvendig vil våre mekanikere anbefale hva som bør gjøres og prise jobben før de setter i gang.

Beløpet for service vil da komme i tillegg til lagring på Kr 599,-
Lagerperioden er frem til 1. april eller før om man ønsker.

Sykler kan leveres og hentes i følgende Birk Sport-butikker: Rud, Skøyen, Oslo Sagene, Alnabru, Trondheim, Larvik, Tønsberg.

Les Aftenpostens artikkel om Birk Sport vinterlagring her

Detaljer

Detaljer

  • Lagring av sykkelen frem til 1. april
  • Tilstandssjekk

 

REGLER:
- Når syklene er på service eller vinterlagring er de ikke dekket av Birk Sport sin forsikring da syklene fremdeles er kundens eiendel. Det er kundens ansvar at syklene er dekket forsikring ved tap eller tyveri.
- Tjenesten betales ved innlevering. Deler kommer i tillegg- og betales ved henting.
- Henting er senest 1.April. Dersom sykkelen ikke er hentet innen denne dato vil butikken stille seg fri til å belaste med kr 300,- pr.uke dersom ikke annet er avtalt.