Garmin Vivosmart HR, WW, Sort

Flere visninger

Garmin Vivosmart HR, WW, Sort

Smart aktivitetsmåler med pulsmåling på håndledde  • Vívosmart HR

  • Lade-/dataklemme

  • Dokumentasjon

Detaljer

Detaljer

Smart aktivitetsmåler med pulsmåling på håndleddet

  • Den slanke remmen er komfortabel å ha på seg hele dagen. Skjermen som alltid er på, viser statistikken din, selv i sollys
  • Viser skritt, avstand, kalorier, puls, aktivitetsintensitet og antall etasjer du har gått opp
  • Få varsler for tekstmeldinger, anrop, e-poster, kalenderhendelse og sosiale medier²
  • Styr musikken din og VIRB®-actionkameraet ditt (selges separat) fra håndleddet
  • Minner deg på å være aktiv med bevegelseslinje og vibrasjonsvarsel
Index banner

Pulsmåling på håndleddet

vívosmart HR smart aktivitetsmåler¹ med Elevate™-pulsmålingsteknologi. Måler pulsen din på håndleddet hele døgnet, og gir deg friheten til å trene uten å trenge en pulsmålerstropp rundt brystet. vívosmart HR gir deg informasjon om kaloriforbruk og beregner intensiteten til treningsaktivitetene dine, slik får får du bedre oversikt over innsatsen din. Du kan i tillegg bruke vívosmart HR som en pulsmåler på håndleddet når du parkobler den med andre kompatible Garmin-enheter.

Mer enn bare skritt

I tillegg til å måle skritt, kalorier og avstand, måler vívosmart HR antall etasjer du har gått opp ved hjelp av den integrerte barometriske høydemåleren. Enten du skal ut å løpe eller prøve en ny treningstime, måler den aktivitetsintensiteten med intensitetsminutter. Med denne funksjonen kan du overvåke fremdriften mot aktivitetsmål du setter selv eller får anbefaling om fra andre.

Smartfunksjoner

Hold deg aktiv med vívosmart HR-aktivitetsmåler. Hver gang du mottar et varsel fra din kompatible smarttelefon, vibrerer den forsiktig og viser informasjonen automatisk. Bare trykk og sveip på skjermen for å lese mer. Andre trådløse funksjoner gjør at du kan styre musikken din og VIRB-actionkameraet ditt (selges separat) eller finne telefonen din.

Slå personlig rekorder hver dag

vivosmart HR

vívosmart HR lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner deg deretter et oppnåelig dagsmål. Etter hvert som du når milepælene, justerer vívosmart HR målet for neste dag og puffer deg gradvis mot en sunnere livsstil. Den minner deg i løpet av dagen på å være aktiv med en bevegelseslinje og et vibrasjonsvarsel hvis du har vært inaktiv i én time. Ta deg en kort spasertur for å nullstille tidtakeren.

Koble til

vívosmart HR-aktivitetsmåleren synkroniserer automatisk med smarttelefonen din i løpet av dagen for å lagre statistikken din i nettsamfunnet vårt. I Garmin Connect™ kan du lagre, planlegge og dele aktivitetene dine og slå gårsdagens skrittmål. Ta kontakt med andre brukere for å utfordre og konkurrere. Hvis du vil ha mer detaljert kalorisporing, kan du opprette en konto på MyFitnessPal og koble den til Garmin Connect-kontoen din. Da kan du sammenligne kaloriforbruket med kaloriforbrenningen som vívosmart HR registrerer i løpet av dagen.

¹Nøyaktighet for aktivitetsmåler
²Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon

ANTBluetooth