Windtex vinter Sykkelthights m/pute-Kun XS og S

Flere visninger

Windtex vinter Sykkelthights m/pute-Kun XS og S

* Påkrevde felt

kr 999
Delbetaling
Finansiering er ikke tillatt for beløp under kr 1990.
Windtex Vintertights er en fantastisk sykkeltights for vintersyklister!
Detaljer

Detaljer

Frontpartiet i materialet Windtex® og bakparti 4 veis stretch Thermo Roubaix® for optimal passform. Modellen er lik vår Superroubaix som også er svært varm, men superroubaixen har ikke den samme vindtette løsningen foran.

Spesielt utviklet for å slippe ut fuktighet (svette) men allikevel holde på varmen og reflektere denne tilbake til kroppen. Windtex® er pustende, vindtett og vanntett. Alle egenskapene som trengs for å holde deg behagelig varm og tørr.

Windtex® Er Italienskprodusert og kvaliteten holder svært høy standard. Spesielt utviklet for vintersyklister som skal trosse norske værforhold. Thermo Roubaix® er en vinter Lycra med flosset innside som oppholder luft som varmes opp av kroppsvarmen (Thermo effekt)

Modellen er testet av Team Fuji og går inn i sin 5 sesong mer eller mindre uten en eneste reklamasjon!!! Windtex® er lett og mykt og ”bråker” derfor ikke selv om det er kaldt.

Tips! Blir du lett kald på baken kan vi anbefale vår BIRK Merino ull stilongs eller boxer.

Vask/vedlikehold; kan vaskes i maskin på 40°C, tøymykner skal ikke brukes. Ikke tørketrommel. Hyppig vask sliter stoffet fortere. Bruk gjerne skånsomme vaskemidler som f.eks. Milo

Denne vindtette sykkeltightsen med vindtett front skal det mye til å fryse i.

Vi anbefaler